Gratis frakt over 999,- (kun Norge)

3-7 virkedager leveringstid

14 dagers retur / 30 dagers bytterett

PRODUKSJON & FABRIKKER

Careless ble skapt av Sara Emilie i 2021 som sammen med sitt team - designer, utvikler og produserer sine produkter gjennom ELEMENTS PRODUCTION.

I Careless er vi opptatt av å bruke fabrikker med god etikk og miljø, og vi har fokus på trygge produkter som er produsert under ordentlige forhold. Vi har strenge krav på produktene våre og til leverandører som produserer for oss.

Vår hovedleverandør ELEMENTS PRODUCTION har gjennom deres medlemskap i Etisk Handel Norge stort fokus på gjeldene retningslinjer for både etisk handel og produksjonssikkerhet. De er også sertifisert for ISO 9001 og ISO 14001.

Vår hovedleverandør er også medlem i Grønt Punkt Norge og tar dermed ansvar for at vår emballasje blir forsvarlig samlet inn og gjenvunnet.

Careless produserer kun på fabrikker som kan vise til en Social Audit, en tredjepartsinspeksjon gjennom BSCI eller Sedex. Dette er for å sikre at forhold for arbeiderne er ivaretatt i henhold til deres og Careless sine etiske retningslinjer. Vi har fabrikker i både Europa og Kina der alle faller inn under disse kravene og retningslinjene.

Utover det så gjennomføres det også egne inspeksjoner og fabrikkbesøk.

Careless sine produkter er fri for skadelige kjemikaler i henhold til REACH (Europeisk organ som skal sikre at produksjon, omsetning og bruk av kjemikalier ikke utgjør fare for mennesker eller miljø.

For å lese mer om vår leverandør og deres oversikt over fabrikker og rapporter, trykk HER.

Careless jobber hele tiden for å se etter mer miljøvennlige løsninger, og årets undertøyskolleksjon har Tencel som hovedstoff som kommer direkte fra naturen og utvinnes av cellulose fra bærekraftig jordbruk.

Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter på nettsiden vår, eller hos vår leverandør, vennligst ta kontakt med oss på hello@careless.no